29/9/14

Έχουν κάνει το Σύνταγμα πατσαβουρόχαρτο!

Ψηφίστηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το απαραίτητο νομικό εργαλείο που χρειάζεται για την προστασία των lgbt ατόμων (και όχι μόνο) εντός της ελληνικής επικράτειας. Ποιος ή τι όμως θα μας προστατεύσει από τον ρατσιστικό λόγο των ίδιων των βουλευτών εντός (και εκτός) Βουλής και την προπαγάνδα περί κοινωνικών και ηθικών αξιών, η οποία μέχρι και σήμερα συνεχίζει να μας στερεί βασικά δικαιώματα; Άραγε το ίδιο το Σύνταγμα επιτρέπει την μερική εφαρμογή της δημοκρατίας; Υπάρχουν διαβαθμίσεις δημοκρατικής λειτουργίας ανάλογα με το φύλο, την ηθική και τον "ανδρισμό" του κάθε πολίτη; Και γιατί κανένας θεσμός και καμία αρχή δεν επεμβαίνει, τουλάχιστον να διορθώσει τα κακώς κείμενα των βουλευτών, όταν οι τελευταίοι χρησιμοποιούν ψευδής και πολλές φορές αρρωστημένους ισχυρισμούς, προκειμένου να "περάσουν" το δόγμα τους στους υπόλοιπους; Ποιος προστατεύει τη Δημοκρατία και τους πολίτες από τα ψέμματα, την προπαγάνδα και τον ρατσισμό;


Όλα τα παραπάνω ερωτήματα μας γεννήθηκαν όταν ακούσαμε έκπληκτοι τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κύριο Αναστάσιο Νεράντζη, να εξισώνει την κτηνοβασία και την παιδοφιλία με το δικαίωμα των ανθρώπων στην οικογένεια, το οποίο προστατεύεται και από το Σύνταγμα, καταδικάζοντας τα ομόφυλα ζευγάρια στην νομική και ουσιαστική ανυπαρξία. Χρησιμοποιεί αυτές τις φτηνές, αρρωστημένες και ανυπόστατες δικαιολογίες για να μην εφαρμοστεί το Σύνταγμα, για να έχουμε μια "Δημοκρατία" περιορισμένης ευθύνης και λειτουργικότητας.




Αφού, όπως λέει ο ίδιος, ήδη ζουν κάτω από την ίδια στέγη ομόφυλα ζευγάρια, τι χρειάζονται την νομική αναγνώριση; Φυσικά, την ίδια ερώτηση θα μπορούσε να διατυπώσει κανείς και για τα ετερόφυλα ζευγάρια. Και αφού στην τελική δεν χρησιμεύει ο γάμος πουθενά, γιατί δεν τον καταργούμε τότε; Πολύ σοβαρά επιχειρήματα από πολύ σοβαρούς (?) ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται στο τιμόνι αυτής της χώρας!! Και μετά αναρωτιόμαστε σαν λαός, γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...εμείς, οι διαφωτιστές, οι μεταλαμπαδευτές της γνώσης, οι λάτρεις της αρετής, οι γεννήτορες της Δημοκρατίας...κατηγορούμε τους Ευρωπαίους ως κτηνοβάτες και παιδόφιλους, χρησιμοποιώντας τους ως άλλοθι για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των συμπολιτών μας....φτηνές δικαιολογίες, φτηνά επιχειρήματα για να κρατάνε τους ανθρώπους δέσμιους της εξουσίας τους. Κινδυνεύει η βάση της κοινωνίας κάθε χώρας από την Μαρία και την Κατερίνα, από τον Χρήστο και τον Γιώργο, από τον Βαγγέλη που γεννήθηκε Ευαγγελία, που ονειρεύονται μια ζωή ελεύθερη με τους ανθρώπους που αγαπάνε, να ευτυχίσουν, να εργάζονται και να ζουν χωρίς φόβο για τη σωματική τους ακεραιότητα, χωρίς να δέχονται το μίσος, τις ύβρεις και τον χλευασμό, τόσο από τους διάφορους ανεγκέφαλους όσο και από το ίδιο το Κράτος, που τους αντιμετωπίζει σαν μιάσματα...μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα...ο καθένας να μπορεί να ονειρεύεται και να ζει έτσι όπως νομίζει ότι μπορεί να ευτυχίσει, χωρίς να περιορίζει τις ελευθερίες του άλλου....πραγματικά ανήκουστες και πέρα για πέρα ανθελληνικές απαιτήσεις...αλλά για μια στιγμή...ωχ, αυτό δεν λέει και το Σύνταγμα???!!???!!!!

Ως απάντηση στον κύριο Νεράτζη, αναδημοσιεύουμε την επίσημη ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, που τοποθετεί τα πράγματα στην ρεαλιστική τους βάση (απορούμε με το μυαλό αυτών των ανθρώπων που έχουν και το θράσος να αποκαλούν τα lgbt άτομα ανώμαλους!).



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ.Τ. 37/2006

Αθήνα 28 Σεπτεμβρίου 2006



Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD) από την Ολλανδική Κυβέρνηση


Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).


Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.


Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:


 - Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών

 - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση


Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.


Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.


Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας κα. θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους.


Στα πλαίσια Ατυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.


(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.adressit.com/pedonkielto )


Γραμμή SOS 1056 Κοινωνική Υπηρεσία

e-mail: kareas@hamogelo.gr

Στουρνάρη 16, Αθήνα 106 83 Τηλ. 210 33 06 140  Fax. 210 38 43 038

e-mail: info@hamogelo.gr , www.hamogelo.gr



Φυσικά όλα τα μέσα ενημέρωσης που είχαν αναμεταδώσει το σχετικό δημοσίευμα περί κόμματος παιδοφιλίας, καθώς και τον λόγο του κου Νεράτζη, ούτε που φιλοτιμήθηκαν να δημοσιεύσουν το ΔΤ του Χαμόγελου του Παιδιού, που διαψεύδει τις συγκεκριμένες φήμες....τέτοια είναι η ποιότητα της δημοσιογραφίας σήμερα!!!!

Τα σχόλια δικά σας....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου