18/9/13

Η Ευρωπαϊκή ακροδεξιά συνεδριάζει με βασική ατζέντα την αμφισβήτηση των lgbt δικαιωμάτων!

Η "Εφημερίδα των Συντακτών", με δημοσίευμα του Ανδρεάδη Συγγελλάκη, αποκαλύπτει την συγκέντρωση όλων των ευρωπαϊκών ακροδεξιών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης και της Χρυσής Αυγής, στο Κόμο της Ιταλίας, με βασικό  στόχο την ανταλλαγή ρατσιστικών και ξενοφοβικών απόψεων και εμπειριών.

Μάλιστα, το βασικό θέμα της ατζέντας των οργανώσεων θα είναι η αμφισβήτηση των lgbt δικαιωμάτων, καθώς και η υπηκοότητα των παιδιών των μεταναστών που εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Τόσο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης όσο και τα ιταλικά κόμματα της Αριστεράς αποδοκιμάζουν με ιδιαίτερα έντονο ύφος τη συγκεκριμένη συνάντηση και δεν είναι λίγες οι φωνές, όπως αυτή του Μπέπε Γκρίλο, που ζητούν την απαγόρευσή της ως παράνομη, μιας και αντιβαίνει στις αρχές της Δημοκρατίας.

Οι δημοσιογράφοι κρατιούνται σε απόσταση, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν κάποια στοιχεία της συνάντησης που ενδεχομένως να συνιστούν ενδείξεις πρόθεσης επανασύστασης του φασιστικού κόμματος και υπονόμευσης της Δημοκρατίας, γεγονός που παραβιάζει τον ιταλικό Νόμο. Ίσως να θέλουν και να προσδώσουν μία μυσταγωγική ατμόσφαιρα στο ρατσιστικό τους"συμπόσιο", κάτι ανάλογο με αυτό που είδαμε στις Θερμοπύλες πριν λίγο καιρό από την Χρυσή Αυγή.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στην "Εφημερίδα των Συντακτών".

Το δικό μας σχόλιο ως Proud Press είναι ότι ο φασισμός συγκεντρώνει δυνάμεις και επικεντρώνει τις προσπάθειές του ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν βουβοί, χαμένοι κάπου ανάμεσα στην ανάμνηση των καλοκαιρινών τους διακοπών και της ανανέωσης της φθινοπωρινής τους γκαρνταρόμπας.

Πηγή: efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου