24/7/13

Η Ρωσία εκπέμπει SOS!

Δυστυχώς τα πράγματα έχουν αρχίσει και αγριεύουν στη Ρωσία, ιδιαίτερα μετά και την ψήφιση του νόμου περί "gay προπαγάνδας". Φυσικά, για άλλη μια φορά οι ηθικοί αυτουργοί των βίαιων επεισοδίων, που κατέληξαν στη σύλληψη τουλάχιστον 25 lgbt ακτιβιστών (των θυμάτων!), κατά τη διάρκεια πορείας - διαμαρτυρίας ενάντια στον  κατάπτυστο αυτό νόμο, είναι οι ίδιοι οι θεσμοί και οι εκπρόσωποι αυτών, οι πολιτικοί, η Εκκλησία και η Δικαιοσύνη, οι οποίοι λειτουργούν ως πιόνια πλέον της φασίζουσας ρωσικής άρχουσας τάξης.




Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα όπως..."δεν θα περάσει ο φασισμός!" και "η ομοφοβία σκοτώνει", ωστόσο το συγκεντρωμένο πλήθος των ομοφοβικών (πολιτών και αστυνομικών), φυσικά υπό την ανοχή της αστυνομίας και με την ενθάρρυνση ιερωμένων (όπως φαίνεται και στο βίντεο), δίνει ένα "μαθηματάκι χριστιανικής αγάπης" στους διαμαρτυρόμενους lgbt ακτιβιστές.

"Για το καλό σου, βρε...για το καλό της πατρίδας, γύρνα και το άλλο μάγουλο καλέ!!!!"

Ας μην δείχνουμε έκπληκτοι και αποσβολωμένοι. Τα γεγονότα στην Ελλάδα (βλέπε αυθαίρετες προσαγωγές τρανς, ομοφοβικά επεισόδια κατά lgbt ατόμων, επαναφορά της 39α υγειονομικής διάταξης) δείχνουν πως και για μας ήδη χτυπάει η καμπάνα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου